Wie kan mij het beste helpen?

Het aantal agrarische ondernemers neemt langzaam af. Het aanbod van ammoniakrechten dat hierdoor vrijkomt, kan gekoppeld worden aan de vraag naar stikstofrechten uit andere sectoren om zo bedrijfsontwikkeling mogelijk te maken.

Alle aanbod uit de regio bij elkaar

Arvalis is al vele jaren actief als agrarisch adviesbureau en heeft in die jaren een uitgebreide database opgezet voor ammoniak-/ stikstofrechten via Stikstofplein. Hierdoor kunnen vraag en aanbod nog sneller aan elkaar verbonden worden, kunnen we de beste prijs garanderen voor zowel koper als voor verkoper en omdat we werken met een derdengeldenrekening voor het parkeren van koopsommen tot aan de levering van de rechten, lopen koper en verkoper geen risico.

Ook voor het traject erna

Wist je overigens dat je, bij de realisatie van bijvoorbeeld een nieuwe fabriekshal, ook terecht kunt bij Arvalis voor het regelen van de benodigde vergunningen? Of zelfs het tekenwerk?

Arvalis heeft bouwkundig adviseurs en specialisten ruimtelijke ordening in dienst die op dagelijkse basis gebouwen ontwerpen en omgevingsvergunningen regelen voor bouw, milieu en ruimtelijke ordening. Vaak werken ze hiervoor nauw samen met de juristen van Arvalis.

Ze hebben door hun jarenlange ervaring in de regio, een uitgebreid netwerk binnen diverse gemeenten in Zuidoost-Nederland en een duidelijk beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden per gebied.

Meer weten?
Bezoek Arvalis online:

Website Arvalis

Neem direct contact met mij op!

Nard Driessen

Specialist rechten

Ons aanbod bekijken

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Arvalis en blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit de agrarische sector.

Neem contact met ons op

Heb je vragen? Stuur ons dan een e-mail bericht:

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×